La Fulla digital

Editorial

Ja fa gairebé 15 anys de la primera incursió a internet per part de La Fulla, el desembre del 1997. Durant aquest breu període de temps, la xarxa ha canviat moltíssim, de manera vertiginosa fins i tot. Quan el Joan Huguet va començar a crear el lloc web de la nostra revista, poc ens imaginàvem com arribaria la xarxa a ser-ne d'important en la nostra vida quotidiana. En aquell moment, la majoria de la gent ni tan sols tenia connexió a internet, avui en dia, les proporcions s'han invertit fins a tal punt que la xarxa ha esdevingut fonamental en la feina, el lleure, la informació...

En aquell moment, La Fulla va ser pionera, gràcies a l'empenta i el temps dedicat d'aquells que van dur a terme aquella primera incursió en el món digital. Durant aquest brevíssim període de temps, s’ha evolucionat  de les pàgines en que només es podia llegir i poc actualitzades al que s’anomena la Web 2.0, caracteritzada per la facilitat per a compartir la informació i el disseny centrat en l’usuari. Aquest últim doncs, és qui pren protagonisme: en els últims anys, l’us de la  la xarxa de manera inmediata i sense intermediaris ha esdevingut un element important en propiciar canvis socials i polítics.
 
No ens podem quedar enrere en que la nostra veu també formi part d'aquest mar tecnològic de veus. En que l'Ateneu pugui expandir horitzons, doncs  tenim la oportunitat de que la nostra veu sigui escoltada per més gent. Aquí és un tu podràs intervenir, en aquesta nova concepció de la comunicació, i  aplicant-ho en el nostre cas concret de La Fulla, podràs comentar i  valorar els articles, compartir-los mitjançant les xarxes socials a les quals estigui subscrit o participar en enquestes.
 
Ens interessa la teva opinió, les teves vivències, els teus coneixements. Així potser entendrem més, aprendrem més i potser aquest internet amb orígens militars acaba servint, qui sap, per portar la pau.
 

Comentaris


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article