FEM ATENEU. "La Fulla" guanya un Premis Ateneus 2013

Fem Ateneu

El moment de l'entrga del premi.
El moment de l'entrga del premi.
El passat 16 de desembre els de l’Ateneu i més en concret en representació de La Fulla, estàvem convocats a les 6 de la tarda al Parlament de Catalunya per tal de determinar si havíem estat un dels guanyadors dels Premis Ateneus.

S’hi van presentar sis candidatures més a part de la nostra en la categoria de Mitjans de Comunicació, emportant-nos cap a casa finalment el segon premi, quedant per darrera ni més ni menys que de l’Ateneu Barcelonès amb el seu projecte de renovació de la pàgina web “@teneu Hub”. El tercer finalista de la categoria fou l’Ateneu Democràtic i Progressista de Caldes de Montbui pel seu projecte “Tast de Lectures”.

A banda del corresponent diploma, el premi té una dotació econòmica de 900 euros, impostos a part, que ens aniran més que bé per a les despeses ordinàries de l’entitat. Els assistents en nom de l’Ateneu vam passar una tarda molt agradable on els Ateneus n’eren els protagonistes absoluts i l’Ateneu de La Fuliola entre els destacats.

Només queda, des de La Fulla, agrair a tots aquells que han fet possible que la revista arribi fins a aquí, amb els canvis soferts que denoten que l’entitat es transforma i evoluciona amb els temps actuals, indicatiu a més de que està viva.

Així doncs gràcies als redactors, col•laboradors, anunciants… i sobretot gràcies als socis de l’Ateneu, sense ells no seria possible: aquest premi és de tots.

Felicitats per la part que us toca! Si voleu saber més sobre l’entrega de premis cliqueu aquí.
Foto de grup dels premiats.

Comentaris

FERNANDO LA GUARDIA
2.

M'EN ALEGRO MOLTISSIM PEL PREMI.ANIMS I ENDAVANT

FERNANDO LA GUARDIA
1.

Ni que hagi nascut a las guardia,soc un fuliolenc,,,doncs ja FA 26 anys que hi visco.Voldria manifiesta el meu agraimen personal a tot l'equip de la fulla per aquest.premi ;soc un habit lector d'aquesta revista inomes vull dir-vos que anima i endavant. Moltes gracies

Comenta aquest article