PÀGINA DE LES ENTITATS. Club de Bitlles La Fuliola

Pàgina de les Entitats

Una imatge del partit d'aquest dissabte.
Una imatge del partit d'aquest dissabte.

INICI DE TEMPORADA 2012/2013El passat diumenge 7 d’octubre començà el campionat de Bitlles Lleida (Grup A)  a la qual pertanty el CB La Fuliola; el debut en aquesta primera jornada fou  una mica  fluix, doncs vam perdre contra Vilasana per 584 a 526 punts. Tot i que no es va puntuar baix, l’equip contrari va demostrar estar en millor bona forma.

La segona jornada que es va disputar aquest dissabte per la tarda en camp local contra el Golmés no va anar millor, tot i que el contrari va puntuar més baix que el nosaltres varem fer la setmana anterior, no varem estar gaire encertats i vam empitjorar en la puntuació, el resultat: La Fuliola 488, Golmés 510.

L’equip d’aquesta temporada el formem: Joan Andreo, Josep Maria Bros, Joan Canet, Pompeyo Farràs, Primitivo Garrido, Encarna Garrido, Manuel Pérez, Lourdes Pomés, Dolors Tarruella, Francesc Vila, Josep Miró, Jaume Fitó, Fernando Rúbies, Susana Escolà i Eva Pané.

La propera cita serà el proper diumenge 21 al camp del Palau d’Anglesola. Esperem fer una bona tirada amb força bitlles i millorar els resultats!

Comentaris

pep ferrer santa susanna
1.

urgent per dia 5 maig.....nessecitem joc bitlles catalanes de fusta de competicio.....per associacio susannenca art i cultura....volem comprar i no sabem a on trobar....prego resposta urgent amb informacio, preus,llocs, qui ho pot tenir,etc.....molt agraits,,....
pep ferrer.

Comenta aquest article