FEM ATENEU. La Fulla digital, instruccions d'ús.

Fem Ateneu

La Fulla s'ha obert al món, però volem que segueixi arribant a tots els socis.  Per això us presentem aquest senzill manual d'usuari:

  • Participar a  La Fulla. Pots fer-ho de diverses maneres.

  • Com publicar articles: Pots escriure un article puntual d'opinió per a que surti a la secció Tribuna, si vols, l'article pot ser anònim, en garantim la confidencialitat des de la redacció.

  • Vols col·laborar en alguna secció fixa? T'interessa la cultura? T'agrada fer entrevistes? T'interessa el nostre entorn? Ets de la broma? No t'ho pensis més, les seccions de La Fulla com: "Fem cultura", "L'entrevista", "Els contes de l'esparver" o "La Llufa", esperen la teva aportació. Si tenns una idea amb un tema a desenvolupar en diversos articles, es pot assignar una secció fixa.


  • Ser redactor de La Fulla. Si t'agrada escriure, fer fotografies ...en definitiva tens una vocació periodística, per petita que sigui, i la vols portar a terme, no dubtis també en contactar-nos!
Tant si vols publicar articles, com col·laborar en una secció o ser redactor, ens pots enviar la teva proposta al correu electrònic:

info@lafulla.cat
o bé trucar-nos al telèfon:
615 995 850
Més maneres de participar a La Fulla:


  • Valorar articles. 
  • Un cop hem obert un article, sota el títol a la dreta apareix una filera de cinc estels. Passant el cursor per sobre, veurem que cada estel és una valoració: de un estel si l'article és "dolent", a cinc si és "fabulós". Només cal que facis click sobre la teva valoració.(El vot és secret.) Ens plau molt la teva opinió, es molt fàcil que votis i ens ajuda a fer La Fulla més interessant. No et perdis aquesta oportunitat de col·laborar i "estelitza" La Fulla!  


  • Comentar els articles.
  • Per comentar un article, només cal que omplis els requadres que trobaràs al final de l'article. Pots posar el teu nom o, si vols, un pseudònim. És obligatori que posis la teva adreça  electrònica, però aquesta es mantindrà amagada. Així que no et tallis en dir-nos la teva. Això si, amb respecte i bones maneres, els comentaris insultants o irrespectuosos, simplement no és publicaran.   

  • Compartir els articles.
  • Al final dels articles, hi ha les icones també per compartir. Pots enviar l'article per correu electrònic, o compartir-lo a les xarxes socials com Facebook, Twiter o La Tafanera.


Valorar, comentar i compartir és també fer Fulla!

Comentaris

La Fulla
2.

Hi estem treballant, Susana. Ens agradaria poder fer una versió en paper de La Fulla. Potser no serà com abans, però alguna cosa intentarem. Gràcies a tu pel teu interès. #1

Susana La fuliola
1.

Quan enviareu la fulla casa per casa com abans.gracies.

Comenta aquest article