FEM ATENEU. La presentació de La Fulla digital, missió complerta!

Fem Ateneu

Una bona colla de socis i simpatitzants s'han aplegat  al Local Social de l'Ateneu tot atenent la nostra crida que des de fa dies hem vingut realitzant tot incorporant-hi l'esquer del vermut.

La sessió s'ha desenvolupat amb normalitat malgrat alguna petita incidència tècnica amb la connexió a internet doncs era connexió de telefonia mòbil i la cobertura no massa elevada. Tot i això l'usuari s'ha pogut fer  capaç de totes les possibilitats de la web de la revista com la de l'entitat, potser han estat massa conceptes en poc temps però calia fer-ho.

A partir d'ara també ens toca estudiar el tema de l'edició en paper,  ja que hem de tenir en compte que no tothom té accés a les noves tecnologies. Tindreu notícies d'aquest tema tant aviat com ens sigui possible, esteu atents!

A partir d'ara la Fulla ha de fer el seu camí, i com ja  , c i ,             i           , iiii                       gggghem explicat a la sessió, ens interessa que hi participeu en les diverses modalitats que hem descrit, ja que és d'aquesta manera que la publicació esdevé més atractiva. Només ens queda agrair als assistents la seva presència i als lectors  que hem tingut fins la data  la seva participació. Esperem ser molts més i durant molts anys!

Comentaris


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article