PÀGINA DE LES ENTITATS. CE La Fuliola

Pàgina de les Entitats

Una imatge del partit de diumenge contra Pobla.
Una imatge del partit de diumenge contra Pobla.
CRÒNICA DEL PARTIT CONTRA LA POBLA DE SEGUR

Victòria molt important l’aconseguida davant la Pobla de Segur, un dels equips referència i punters de la nostra categoria, tot i que presentàvem un equip plegat de baixes i molt importants.

La tarda era gèlida, però els espectadors van disfrutar d’un bonic partit i, la majoria, van aguantar fins a la seva finalització, ja que el partit s’ho va valdre. El partit, en la seva primera meitat, va ser molt equilibrat i els dos equips van disfrutar de força ocasions per desnivellar el partit a favor seu, però va ser l’equip local el que es va avançar al minut 44 mitjançant un gol del Manel, a bonica passada del Torrades, el qual es va quedar sol i va definir amb tranquil·litat.

A la represa, la Pobla va sortir a per totes i va atacar en diverses ocasions la nostra porteria, encara que sense disfrutar d’ocasions clares i, tot i que el partit es disputava majoritàriament en el nostre camp, en una contra ràpida, el Manel es va quedar, novament, sol davant del porter visitant i va marcar el segon gol; sense temps per recuperar-se, el Capell, amb un gran xut des de gairebé el centre del camp, establia el 3-0 que garantia deixar els tres punts a casa.

A partir d’aquí, com és lògic, l’equip local va baixar una mica la intensitat i es va dedicar a mantenir la diferència al marcador, cosa que va aprofitar la Pobla, per reduir distàncies però sense fer perillar la victòria local.

El proper diumenge ens desplacem a Anglesola per tal d’enfrontar-nos a un rival molt fort, en un derbi que es presenta molt apassionant, encara que recuperem efectius que el diumenge, per diferents raons, no van poder jugar.

Comentaris

Jaume Pons
1.

Me acordé de los viejos tiempos vividos en mi juventut,muy emocionante,saluudos a todos los fuliolengs

Comenta aquest article