PÀGINA DE LES ENTITATS. Llar dels Jubilats

Pàgina de les Entitats

Un moment de la presentació,  amb la Laia i el Francesc.
Un moment de la presentació, amb la Laia i el Francesc.
PRESENTACIÓ DEL PROJECTE "VOLUNTARIS PER LA RESIDÈNCIA"

Avui a les sis de la tarda s'ha presentat a la Llar dels Jubilats el projecte "Voluntaris per la residència",  la idea principal del qual consisteix en dinamitzar el voluntariat que ja existeix de manera espontània a la Residència d'Avis. La presentació ha estat conduïda per Laia Sera, dinamitzadora de l'Obra Social "La Caixa" i ha comptat amb el testimoni de Francesc Vila, voluntari habitual a la Residència d'Avis.

Entre altres coses, ens han explicat que hi ha moltes maneres d'exercir el voluntariat: des de l'acompanyament a les sortides fora de la residència com per exemple anar a comprar a les botigues  o al mercat o bé per anar a missa, fins fer companyia als residents tot fent petar la xerrada, fer unes partides de cartes o dominó. La intenció del programa es coordinar els voluntariats que ja existeixen per part de gent de poble i també fer-los extensibles a la resta dels habitants de La Fuliola i Boldú, per la qual cosa s'ha convocat una altra reunió el proper divendres 23 de  novembre a les 7 de la tarda a la Llar de Jubilats.

Esperem que tots els possibles interessats en col·laborar amb la tasca que realitza la Residència d'Avis pugueu assistir a la propera reunió, us hi esperem!

Comentaris


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article