FEM ATENEU. L'Ateneu participa en una jornada d'associacionisme al Museu d'Història de Catalunya

Fem Ateneu

L'Ateneu ha estat convidada en aquesta jornada per a participar en la taula rodona "El paper dels ateneus a la societat actual" que s'organitza dins el marc de l'exposició "Catalunya, Terra d'ateneus" que té lloc al Museu d'Història de Catalunya fins el 3 de febrer i organitzada per la Federació d'Ateneus de Catalunya amb el comisionat de l'empresa Territori Obert.

Hem compartit taula amb ponents tant importants com Oriol Hosta, president dels Lluïssos de Gràcia i Xavier Pérez, president de l'Alzinar de Masquefa; l'Ateneu ha estat representada per la seva presidenta, Eva Pané.

Els ponents han anat desglossant la seva activitat i funcions en el seu territori, d'on se'n  han pogut extreure les especificitats de cadascuna però s'hi han trobat similituds, tot i els orígens,  tamanys i entorns socials diferents.

Seguidament s'ha realitzat una altra taula rodona sota el títol "Projectes associatius per al desenvolupament", en la qual diferents representants de tipologies d'associacionisme diferents a les dels ateneus ens han explicat les seves experiències i projectes.

Des de l'Ateneu volem agrair als organitzadors la confiança en una entitat tan petita com la nostra a dir-hi la seva juntament amb pesos pesants de l'associacionisme català.

Comentaris


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article