PÀGINA DE LES ENTITATS. Club de bitlles La Fuliola

Pàgina de les Entitats

Foto oficial del Club de Bitlles
Foto oficial del Club de Bitlles
FINAL DE LA PRIMERA VOLTA

Després de la parada durant les vacances de Nadal, diumenge passat dia 20 de gener, es va remprendre la competició; la previsió era jugar contra el Bellavista (Miralcamp) al seu camp, però a causa de la pluja del dia abans el partit es va haver d'ajornar i a data d'avui encara el tenim pendent de recuperar.

Així doncs, aquest dissabte 26 de gener tocava jugar en camp local contra el Tàrrega A, aquest sí que es va poder disputar però va acabar amb resultat desfavorable pels interessos de La Fuliola; 30 punts exactes d'avantatge (536-566) van fer que els dos punts destinats als guanyadors anessin cap a la capital de la comarca. La superioritat del Tàrrega es veu palesa en el còmput de les bitlles: 44 per Tàrrega i 38 per La Fuliola.

Aquest era l'últim partit de la primera volta i, a falta de disputar el partit ajornat La Fuliola es troba a la part baixa de la classificació. La classificació exacta, tant la de clubs com les individuals la podeu trobar a la nova web de l'Associació de Bitlles de Lleida: www.bitllesdelleida.cat, així com les fitxes de tots el clubs participants entre d'altres amb les fotografies dels seus components com la foto oficial del club que acompanya aquest article. A veure com ens va la segona volta!

Comentaris


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article