PÀGINA DE LES ENTITATS. Les Àguedes

Pàgina de les Entitats

La Junta, brindant per l'edició en curs i les que vindran.
La Junta, brindant per l'edició en curs i les que vindran.
LES ÀGUEDES: CAP AL 25è ANIVERSARI!
 
Després d’haver paït l’edició del 2013 i amb les forces ja totalment recuperades, la junta de Les Àguedes ens tornem a posar les piles per a la propera edició.  Volem fer especial ressò de l’edició  de l’any que ve, donat que es complirà el vint-i-cinquè aniversari de la festa.
Ens agradaria poder celebrar aquest aniversari d’una manera especial i és per això que hem pensat que una bona idea seria fer una recopilació dels números musicals que les diverses juntes han anat fent durant aquestos anys, d’aquesta manera recordarem gratament els espectacles més lluïts i d’altra banda farem una festa més participativa.

Així doncs, fem una crida a totes aquelles àguedes que han passat al davant per a que s’animin i si es decideixen per fer algun número ens ho facin saber. Com és habitual, si hi ha algú que sense haver estat de junta però de manera espontània vol participar, no cal dir que hi està convidada!

Aprofitem per comentar-vos que estem contentes de com va anar l’edició d’enguany i de passada agraïr a tots aquells que d’una manera o altra col·laboren per a que la festa tingui el lluïment que cal. Si voleu fer-nos algun comentari o veure alguna de les fotos que varem fer, ho podeu fer a través de la nostra pàgina de facebook i aprofitem per recordar-vos que ens podeu encomanar les còpies en paper de les fotos disponibles a Perruqueria Maribel, el preu de la còpia és de 1 €.

Ens sembla que no ens deixem res, així que passeu un bon any i ens veiem a la propera edició! No us la perdeu, que ho hem de celebrar com déu mana!

La Junta de Les Àguedes

Comentaris


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article