FEM ATENEU. Assemblea de socis 2013.

Fem Ateneu

El diumenge 14 es va celebrar l’Assemblea anual Ordinària de socis de l’Ateneu Popular. Amb un total de 10 socis presents, es van tractar  els punts previstos a l’ordre del di començant per l’aprovació per unanimitat de l’assemblea extraordinària que es va celebrar el 20 d’agost de l’any passat.


Pel que fa al capítol d’activitats, es presentà un resum de les activitats fetes el 2012,  de les quals destaca la posada en marxa de  revista La Fulla en forma digital i la web de l’entitat;  i el projecte per al 2013, amb la principal novetat de l’organització d’un brevet de 200 quilòmetres pel mes de febrer i l’afiliació de la Secció Ciclista de l’Ateneu  a la Federació Catalana de Ciclisme.


En quant a l’apartat de números, la liquidació de comptes d’enguany es presentà amb superàvit de  1.676,54 €  tot i que com ja ve sent habitual s’ha de contemplar les subvencions pendents de pagament per part de les diverses administracions que esperem cobrar durant el 2013. El pressupost per al 2013 manté la línia de l’anterior amb l’especificitat que es preveu despesa relacionada amb la realització d’obres per causa de la col·locació de la canalera que esperem poguem començar de forma imminent tot comptant amb la col·laboració dels professionals del poble i que aprofitem per fer una crida a tots els interessats en ajudar-nos a  tirar endavant el projecte de rehabilitació del local, poseu-vos en contacte amb nosaltres per si voleu donar-nos un cop de mà. Quasevol tipus d’ajuda serà benvinguda!


En el punt referent a la gestió com a membre del Patronat de la Residència es va explicar i debatre les actuacions portades a terme des de l’última assemblea extraordinària i es marcà la pauta a seguir durant els propers mesos, donada la previsió d’haver de decidir en termini breu per part del Patronat sobre el futur de la Residència.


Per últim, s’acordà elaborar un reglament de cara a la propera assemblea, que reguli l’ús per de les instal·lacions per part de la resta de les entitats del poble, tot posant en valoració l’experiència actual amb les Àguedes i la Societat de Caçadors, per tal de buscar un model unitari que pugui donar cabuda  a les diferents necessitats i recursos de les que ho puguin demanar en un futur.


Tots els punts es van acordar per unanimitat , i a mà alçada ,dels socis assistents.

Comentaris


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article