PAGINA DE LES ENTITATS. "Boldú un poble, Boldú un sentiment"

Festa Major del Roser 2013

Pàgina de les Entitats

Els inflables amb el futbolí de protagonista.
Els inflables amb el futbolí de protagonista.
El quart diumenge de maig es celebra la festa major del roser de Boldú, i des de ja fa uns anys ja estem de festa dos dies abans. El passat divendres 24 varem tenir una lluïda representació d’escala en hifi pel grup de Tàrrega Alfil, que ens va fer passar una bona estona al centenar de persones que no van tenir por a la fresqueta del cap de setmana. Una copeta de cava i unes galetes tot comentant l’espectacle abans d’anar a dormir.

El dissabte els més matiners es van atansar al pantano per a gaudir del recorregut de caça. Pim, pam, pum, un matí ben distret. De tradicions n’hi ha per a tots els gustos, i algunes innovacions també aspiren a que se les acabi considerant com a tals. Tenint en compte la dificultat en l’èxit de les últimes edicions del partit de casats i solters, es va decidir per muntar unes simultànies de futbolí per a totes les edats i va resultar tenir prou èxit, sobretot en els partits al futbolí inflable. Allò que no pot faltar és la plantada del xop i aquest any incloïa la benedicció de les noves sogues que ajuden a aixecar el que és un símbol de la festa major. Per una cosa o per una altra el xop va pujar a la primera i va demostrar un any més que un grup de persones unit fa molta força. I després de l’esforç, a recuperar-se dins la carpa amb el sopar de germanor i la bona actuació del Duet Ambient, que ja des de la primera cançó va arrencar a ballar a la gent, que sembla que enguany estava molt animada a participar de la festa.

I va arribar diumenge. Per un costat les colles de gegants i grallers de La Fuliola i de Tornabous van fer una cercavila pel poble. Per un altre l’exposició de fotos antigues a l’església parroquial, on la gent s’acostava per comentar i recordar les seves històries i bons moments. Van ser dues activitats noves i força ben acompanyades de participants. Tot sortint de missa, cerimònia acompanyada per la Coral parroquial, concert-ball vermut amb l’orquestra Saturno aprofitant el bon dia solejat.  La sessió de ball de diumenge a la tarda acostuma a ser un acte amb molta gent i aquest any no va ser menys. Agrair la col•laboració de tots aquells que de forma desinteressada han ajudat a que la nostra festa major hagi estat tot un èxit; tot treballant en l’organització o tot comprant imans, enganxines o llapissers per tal de seguir amb els actes dels divendres.

Gràcies i com diu la cançó: “passiu-bé, fins l’any que ve!” Boldú un poble . . . Boldú un sentiment
Els gegants i grallers de La Fuliola i Tornabous.

Comentaris

Sita
2.

Un article molt ben escrit. No està signat? M'han entrat ganes de veure aquesta Festa Major!
Potser l'any que vé...........

Helena Boldú
1.

Quina llàstima no haver-hi pogut anar :( !! Com trobo a faltar la festa major del meu poble!!

Comenta aquest article