PÀGINA DE LES ENTITATS. Club de Bitlles de La Fuliola

Final de temporada

Pàgina de les Entitats

Fer bitlla, una obsessió constant dels bitllaires durant tota la temporada.
Fer bitlla, una obsessió constant dels bitllaires durant tota la temporada.
El passat diumenge 2 de juny es va jugar el campionat a quatre amb els dos primers finalistes del grup A (Tàrrega A i Cabanabona) , éssent Castellnou de Seana B i Golmés els representants del grup B. La final es va disputar a Golmés, localitat del flamant campió de la passada edició. El campionat se’l va emportar l’equip de Tàrrega, qui es va imposar a la final contra el Castellnou de Seana; dins el marc d’una jornada festiva on s’incloïen els corresponents dinar de germanor i l’entrega de trofeus de les diferents categories.

Per part del Club de Bitlles de La Fuliola, comentar-vos que hem quedat en el lloc onzè del Grup B, només per davant de l’Anglesola i el Vergós B. Com ja us podeu imaginar, per part nostra hi hem posat tot el nostre afany i il•lusió, que es mantenen intactes de cara a la nova temporada 2013-2014. Només recordar-vos que si esteu interessats en aprendre o practicar el joc de les bitlles catalanes, podeu venir a la nostra pista gairebé totes les tardes de l’any, i si la mera pràctica porta a una afició més intensa, també us podeu apuntar al nostre club.

Així doncs, que tingueu un bon estiu i fins la temporada que ve!

Comentaris

susana escola la fuliola
2.

Quina hora es la reunio de bitlles del diumenge dia 14.

susana escola la fuliola
1.

Diumenge dia 14 de setembre es fa renio de les bitlles m'agradaria sapiguer quina hora es la reunio de bitlles.qui ho sapigui que mu digui avans del dia 14 de setembre gracies.espero resposta.

Comenta aquest article