PAGINA DE LES ENTITATS. CE La Fuliola

Crònica de la temporada 2012/2013

Pàgina de les Entitats

L'equip d'aquesta temporada al complert
L'equip d'aquesta temporada al complert
Finalitzada la temporada, és el moment de fer balanç d’una lliga que ens ha deixat classificats en la quarta posició final. Després d’un inici irregular, en el que vam perdre 3 partits en les primeres 7 jornades, va ser la victòria davant la Pobla de Segur, la que va desencadenar una ratxa de 16 jornades amb una sola derrota, fet que ens va portar a ocupar, la major part de la temporada els llocs capdavanters en la lliga.

Una temporada en la que, juntament amb el campió de lliga Solsona, hem quedat imbatuts a casa amb un bagatge de 14 victòries i 3 empats. Des d’aquestes línees, volem agrair el suport dels nostres afeccionats en aquests partits com a locals, en el que el seu suport ha estat bàsic per tal de tenir aquesta ratxa impressionant i, dit de passada, de la que ens sentim molt orgullosos.

Destacar el gran grup que hem aconseguit, sense el qual hauria estat impossible aconseguir aquests resultats i aquestes fites i, l’aportació, sempre generosa i eficient, dels jugadors juvenils de l’EFU, els quals ens han aportat molt en moments complicats de la temporada.

Temporada excel•lent, de la que ens sentim molt satisfets i esperem que aquesta propera temporada sigui, si més no, igual que aquesta passada.

Bon estiu a tots i Visca el C. E. La Fuliola!!!!

Comentaris


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article